Generelle kjøpsbetingelser


1. IDENTIFIKASJON AV INNEHAVEREN I OVERENSSTEMMELSE MED LOV 34/2002

https://testcoronavirus.imedhospitales.com Det er et domene som eies av GESTIÓN Y EXPLOTACIÓN HOSPISEIS, SLU (IMED Hospitales), skatteidentifikasjonsnummer: B98851454, med skatteadresse på Avda. San Pedro nr. 15, CP 03581, Alfaz del Pi, Alicante, Spania; kontakt telefonnummer 963 00 30 01. Registrert i Madrid Mercantile Registry, bind 2282, folio 3, seksjon 8, side A56106.

IMED HOSPITALES er eier og administrator av det offisielle online salgssiden https://testcoronavirus.imedhospitales.com som tilbyr salg av tester for påvisning av SARS-CoV-2.

Disse generelle kjøpsbetingelsene regulerer uten begrensning salg av produkter laget av IMED HOSPITALES fra nettstedet https://testcoronavirus.imedhospitales.com.

2. ANVENDELSESOMRÅDE. GODTAGELSE AV ALMINDELIGE KJØPSBETINGELSER

Disse generelle vilkårene fastsetter vilkårene for bestilling, betaling og levering av de forespurte produktene, samt håndtering av potensielle svar på dem.

Realiseringen av en innkjøpsordre gjort av KLIENTEN på nettet https://testcoronavirus.imedhospitales.com innebærer for sin del kunnskap og full aksept av disse GENERELLE KJØPSBETINGELSENE og våre JURIDISK ADVARSEL.

Språket det vil bli kontraktet på via dette nettstedet er på spansk.

3. DINE DATA OG DINE BESØK TIL DENNE NETTSIDEN

Informasjonen eller personopplysningene du gir oss vil bli behandlet i samsvar med bestemmelsene i POLITIKK FOR DATABESKYTTELSE.

IMED HOSPITALES gir brukere tekniske midler til å identifisere og rette feil i innføring av data i skjemaene.

Ved å bruke dette nettstedet, samtykker du i behandlingen av nevnte informasjon og data og erklærer at all informasjon eller data du gir oss er sant og tilsvarer virkeligheten.

I tillegg til IMED HOSPITALES, kan alle kommersielle merkevarer i gruppen av selskaper som IMED HOSPITALES tilhører, være mottakere av informasjonen gitt av klienten.

4. BRUK AV VÅRE NETTSIDER

Brukeren må benytte seg av nettet i samsvar med loven, god skikk, moral og offentlig orden. Derfor kan eieren av dette nettstedet ikke påta seg noe ansvar som følge av misbruk, feil, feil eller ulovlig bruk av nettstedet og/eller innholdet.

Det vil heller ikke påta seg noe ansvar for tilkoblingsproblemer eller virus som kan oppstå som et resultat av den iboende risikoen ved å koble til og surfe på Internett.

Brukeren har frivillig tilgang til dette nettstedet. Å få tilgang til og surfe på dette nettstedet innebærer å godta og kjenne de juridiske advarslene, vilkårene og bruksvilkårene som finnes der.

Bare tilgang innebærer ikke etablering av noen form for kommersielt forhold mellom IMED HOSPITALES og brukeren.

IMED HOSPITALES forbeholder seg retten til å endre vilkårene for tilgang og innholdet på nettet når det finner hensiktsmessig og uten forvarsel.

Ved å bruke dette nettstedet og legge inn bestillinger gjennom det, godtar du å:

  • Bruk den bare til å gjøre juridisk gyldige henvendelser eller bestillinger.
  • Ikke legg noen falske eller falske ordrer. Hvis det med rimelighet kan vurderes at en ordre av denne art er gjort, vil vi være autorisert til å kansellere den og informere de relevante myndighetene.
  • Gi oss din e-postadresse, postadresse og / eller annen kontaktinformasjon sannferdig og nøyaktig. På samme måte samtykker du i at vi kan bruke denne informasjonen til å kontakte deg om nødvendig.

Hvis du ikke gir oss all informasjon vi trenger, vil vi ikke kunne behandle bestillingen din.

Ved å plassere en bestilling via dette nettstedet, erklærer du at du er over 18 år og har juridisk kapasitet til å inngå kontrakter.

5. BESKRIVELSE AV PRODUKTER OG TJENESTER

https://testcoronavirus.imedhospitales.com, er en tjeneste som gir deg muligheten til å skaffe deg retten til å utføre SAR-CoV-2 deteksjonstesten.

6. PRISER

Prisen på produktene vil være den som til enhver tid er angitt på nettstedet vårt. Det er åpenbart at prisen og andre forhold på varene du har bedt om fra oss ikke vil bli endret i løpet av perioden mellom tilbudet ditt og aksept av det samme utstedt gjennom forsendelsesbekreftelsen, med mindre ved lov eller vedtak fra offentlige etater må gjøre endringer med tilbakevirkende kraft til disse retningslinjene, vilkårene eller personvernerklæringen, i så fall vil de mulige endringene også påvirke ordrene du tidligere har gjort.

Prisene som vises på nettet er angitt i euro og inkluderer mva.

7. BETALINGSMETODER

Kredittkort:

Din online betaling i https://testcoronavirus.imedhospitales.com, ved hjelp av kredittkort som Visa eller Mastercard gjennom det virtuelle POS-sikkerhetssystemet til banken "Bankia". Derfor, når du skriver inn kortopplysningene for å betale, vil du gå direkte inn i den virtuelle POS-portalen du ønsker, hvorfra sikker betaling samt eierskap til kortet vil bli sikret.

Når informasjonen om kjøpet ditt er fylt ut, vil kjøpsprosessen omdirigere deg til den virtuelle POS du ønsker. Det vil være i denne enheten hvor du kan angi bankopplysningene dine direkte og utføre betalingen via den sikre serveren.

Ved å utføre betalingen bekrefter du at kredittkortet er ditt. Disse er underlagt kontroller og autorisasjoner fra den utstedende enheten, men hvis nevnte enhet ikke godkjenner betaling, vil vi ikke være ansvarlig for forsinkelse eller mangel på levering, og vi vil ikke være i stand til å formalisere noen kontrakt.

Formas de pago

8. RETT FOR TILTAK, UTBYTTER OG RETUR

Du har rett til å trekke deg fra denne kontrakten innen maksimalt 14 kalenderdager uten behov for begrunnelse.

For å utøve angreretten, må du varsle IMED HOSPITALES om din beslutning om å trekke deg fra kontrakten gjennom en utvetydig uttalelse som viser det, (for eksempel et brev sendt med posten). På samme måte kan du be om tilbakebetaling av testbeløpet ved hjelp av koden og bestillingsnummeret via nettet (returnerer) eller via e-post devolucionweb@imedhospitales.com.

Konsekvenser av uttak:

  • I tilfelle uttak fra din side, vil vi refundere betalingene du mottok.
  • Betingelsen for oss å gjøre denne refusjonen vil være maksimalt 14 kalenderdager fra datoen da vi ble informert om din beslutning om å trekke deg fra denne kontrakten. Vi kan imidlertid holde tilbake refusjonen til vi har bekreftet at du ikke har hatt glede av tjenesten.
  • Vi vil fortsette å foreta nevnte refusjon ved hjelp av samme betalingsmåte som du brukte for det første kjøpet.

9. VÅR RETT TIL Å ENDRE DISSE BETINGELSENE

IMED HOSPITALES forbeholder seg retten til å gjennomgå og endre disse vilkårene når som helst.

Nå vil ikke prisen og andre vilkår for varene du har bedt om fra oss, bli endret i løpet av perioden mellom tilbudet ditt og aksept av det samme utstedt gjennom forsendelsesbekreftelsen, med mindre vi ved lov eller vedtak må gjøre retroaktive endringer i disse retningslinjene, vilkårene eller personvernerklæringen, i så fall vil mulige endringer også påvirke ordrene du tidligere har gjort.

10. GJELDENDE LOV OG JURISDIKSJON

Bruken av nettstedet vårt og produktkjøpskontrakter gjennom nettstedet vil være underlagt spansk lov.

Løsningen på enhver form for kontrovers, søksmål eller avvik som kan oppstå mellom brukeren og IMED HOSPITALES ved bruk av dette nettstedet, vil bli forelagt domstolene som er kompetente i samsvar med gjeldende lovgivning.

I likhet med europaparlaments- og rådsforordning (EU) 524/2013 av 21. mai 2013, som letter løsning av konflikter som kan oppstå som følge av onlinehandel mellom selskapet og forbrukeren, i henhold til artikkel 13 i forordningen ”Medlemsstatene skal sørge for at næringsdrivende som er etablert på deres territorium, informerer forbrukerne om ADR-enheten eller enhetene som gir dekning for disse handelsmennene”.

For dette opprettes et online tvisteløsningsorgan som skal fungere som et nøytralt parti og gyldig samtalepartner mellom begge parter, og i stor grad prøve å unngå å ty til domstolene.

Derfor blir den elektroniske plattformen lagt til forbrukertjenesten: Online tvisteløsning

Factor Humano, Tecnología Punta