Rask serologisk test


Serologisk test for påvisning av antistoffer generert av kroppen vår i nærvær av SARS-CoV-2

  • Kapillærblodprøve hentet fra en finger.
  • Resultater innen 1 time*.
  • Test for å vite om sykdommen går over eller har gått.

Test rápido serológico

Se alle testene

Den raskte serologiske testen gjør det mulig å oppdage tilstedeværelsen av antistoffer mot SARS-CoV-2 (COVID-19) i en blodprøve hentet fra fingeren.

Velg sentrum og dag som passer best for å utføre den raske serologiske testen. Fullfør deretter registreringen og til slutt foreta betalingen av testen.

40€

Pago seguro

Resultater online innen 3 timer*

* Vanligvis vil du ha resultatene innen 1 time.


Hva er den serologiske testen?

Ekstraksjonen av blodprøven utføres ved hjelp av en smertefri punktering i fingeren utført med en nål av kvalifisert helsepersonell. Denne blodprøven testes umiddelbart.

Noen få minutter etter at testen er utført, vil du motta en e-post med resultatet der det vises hvis du har tilstedeværelse av IgM-antistoffer (sykdommen går over) og IgG ( sykdommer har allerede passert).

Hva er IgM og IgG antistoffer?

IgM er det første antistoffer som produseres når det er en infeksjon i kroppen og betraktes som en markør for den akutte fasen av sykdommen.

IgG produseres litt senere, og kan også være tilstede i den akutte infeksjonsfasen. IgG antistoffer forblir sirkulerende i blodet, og er i stand til å beskytte personen mot mulige fremtidige infeksjoner av samme organisme.

IgM- antistoff kan påvises fra omtrent den 7º dagen etter infeksjon. Generelt har kroppen kapasitet til å produsere vedvarende IgG- antistoffer fra dag 14 etter infeksjon.

Tilstedeværelsen og påvisningen av disse antistoffene i kroppen vår gjennom en rask test vil tillate oss å vite om vi er i den akutte fasen eller i den sene fasen av sykdommen, eller om vi har overvunnet den.

Resultados del test rápido covid19

Factor Humano, Tecnología Punta