Antistofftesten etter vaksinasjon


Antistofftesten etter vaksinasjon er gullstandarden for å avgjøre om du har immunitet mot viruset etter å ha mottatt vaksinen.

  • Finn ut om du har immunitet mot koronavirus.
  • Blod prøve.
  • Resultater innen 24-48 timer.

Prueba de coronavirus Posvacunación

Se alle testene

Etter vaksinasjonsattesten tillates deteksjon og kvalifisering av tilstedeværelse av IgG antistoffer mot SARS-CoV-2 viruset (COVID-19).

Velg senter og dag som passer best for å utføre antistofftesten etter vaksinasjon. Fullfør deretter registreringen og til slitt foreta betalingen for testen.

40€

Pago seguro

Resultater online innen 24-48 timer


Hvorfor gjøre en antistofftest etter vaksinasjon?

Antistoffer er en beskyttende mekanisme mot infeksjon. Imidlertid er deres generasjon etter vaksinasjon ikke den samme hos alle individer. Serologiske tester gjør det mulig å oppdage tilstedeværelsen av spesifikke antistoffer i kroppen vår. Å utføre en test etter vaksinering mot SARS-CoV-2-viruset er nyttig for å vite kroppens respons.

Testen vil tillate oss å oppdage om kroppen vår har disse antistoffene på dette tidspunktet, og om vi har immunitet.

Når skal jeg ta testen?

Eksperter anbefaler å utføre testen to uker etter at vaksinasjonsplanen er fullført. Du kan gjøre det tidligere, da det ikke har kontraindikasjoner, men du vil få et optimalt resultat etter den andre uken.

Hvilken sensitivitet og spesifisitet har testen?

Disse testene gir oss stor pålitelighet:

  • Sensitivitet 96,41%.
  • Spesifisitet 99,90%.

Teknikken er korrelert med den internasjonale standarden i WHO 20/136. Skjæringspunktet tilsvarer 21,8 BAU / ml (BAU: Binding Antibody Units – bundet antistoffenheter-)

Hva er testen etter vaksinasjonen?

Serologiske tester etter vaksinasjon utføres med blodprøven oppnådd gjennom venepunktur (en vanlig blodprøve). Prøven sendes for å bli analysert, og resultatet vil gi en numerisk verdi på mengden IgG-antistoffer mot S1-proteinet i Coronavirus SARS-CoV-til stede i kroppen vår.

Hva er IgG-antisotter?

IgG-antistoffer produseres litt senere, som en markør for den sene sykdomsfasen eller at den er blitt overvunnet. Når sykdommen er overvunnet, forblir IgG-antistoffene sirkulerende i blodet, og er i stand til å beskytte personen mot mulige fremtidige infeksjoner av samme organisme.

Har jeg immunitet mot COVID-19?

Det er en sammenheng mellom tilstedeværelsen av antistoffer og beskyttelsesnivået mot sykdommen. Imidlertid er det ingen avgjørende studier på nivåene av nøytraliserende SARS-CoV-2 IgG-antistoffer eller på tidspuktet de forblir i kroppen vår.

Hvor kan jeg ta testen?

SENTRUM TIDSPLAN
Valencia Av. de la Ilustración, 1, 46100 Burjassot, Valencia
Elche Calle Max Planck, 3, 03203 Elche, Alicante
Benidorm Calle Dr. Santiago Ramón y Cajal, 7, 03503 Benidorm, Alicante
Gandía Carrer de Daimús, 26, 46701 Gandia, Valencia
Teulada Ctra. Nacional 332. Kilómetro 181,5. Partida, el Pla, 03725 Teulada, Alicante
Murcia Av. Nueva Condomina, 11, 30110 Churra, Murcia
Torrevieja Centro Comercial Ozone, Avda. De Rosa Mazón Valero, s/n, 03184 Torrevieja, Alicante
Alcoy Carrer Oliver, 55, 03802 Alcoi, Alicante

Factor Humano, Tecnología Punta