Post-vaccinatie Test


De antistoftest na vaccinatie is de gouden standaardtest om aan te tonen of u na vaccinatie immuun bent voor het virus.

  • Ontdek of je immuun bent voor het coronavirus.
  • Bloedafname.
  • Resultaten binnen 24u-48u.

Prueba de coronavirus Posvacunación

Alle onderzoeken bekijken

De post-vaccinatietest traceert en kwantificeert de aanwezigheid van IgG-antilichamen tegen het SARS-CoV-2-virus (COVID-19).

Kies het centrum en de dag die u het beste uitkomen om de test op antistoffen na de vaccinatie te doen. Voltooi vervolgens de registratie en verricht tenslotte de betaling voor de test.

40€

Pago seguro

Online resultaten binnen 24u-48u


Waarom een antistoftest na vaccinatie?

Antilichamen zijn een beschermingsmechanisme tegen infecties. De aanmaak van antilichamen na vaccinatie is echter niet bij alle mensen gelijk. Serologische tests kunnen de aanwezigheid van specifieke antilichamen in ons lichaam opsporen. Het uitvoeren van een test na vaccinatie tegen het SARS-CoV-2-virus is nuttig om de reactie van ons lichaam te kennen.

Met de test kan worden nagegaan of ons organisme op dit moment over deze antilichamen beschikt en of we immuniteit hebben.

Wanneer moet ik de test doen?

Deskundigen bevelen aan de test twee weken na het voltooien van het vaccinatieschema uit te voeren. U kunt het eerder doen aangezien er geen tegenindicaties zijn, maar u zult een optimaal resultaat krijgen na de tweede week.

Welke gevoeligheid en specificiteit hebben de tests?

Deze tests zijn zeer betrouwbaar:

  • Gevoeligheid 96,41%.
  • Specificiteit 99,90%.

De techniek is in overeenstemming gebracht met de internationale norm 20/136 van de WHO. Het grenspunt komt overeen met 21,8 BAU/mL (BAU: Binding Antibody Units).

Wat is de post-vaccinatie test?

De serologische tests na de vaccinatie worden uitgevoerd met het bloedmonster dat via bloedafname is verkregen. Het monster wordt opgestuurd om te worden onderzocht en het resultaat zal een numerieke waarde opleveren over de hoeveelheid IgG-antilichamen tegen het SARS-CoV-Coronavirus die in ons lichaam aanwezig zijn.

Wat zijn IgG-antilichamen?

IgG-antilichamen worden iets later aangemaakt en zijn een teken van het late stadium van de ziekte of van het feit dat de ziekte overwonnen is. Wanneer de ziekte voorbij is, blijven de IgG-antilichamen in het bloed aanwezig en kunnen zij de betrokkene beschermen tegen eventuele toekomstige infecties door hetzelfde organisme.

Ben ik immuun voor COVID-19?

Er bestaat een verband tussen de aanwezigheid van antilichamen en de mate van bescherming tegen de ziekte. Op dit moment zijn er echter geen betrouwbare studies over het niveau van neutraliserende IgG-antilichamen tegen SARS-CoV-2 en hoe lang die in het lichaam blijven.

Waar kan ik de test uit laten voeren?

LOCATIE TIJDSCHEMA
Valencia Av. de la Ilustración, 1, 46100 Burjassot, Valencia
Elche Calle Max Planck, 3, 03203 Elche, Alicante
Benidorm Calle Dr. Santiago Ramón y Cajal, 7, 03503 Benidorm, Alicante
Gandía Carrer de Daimús, 26, 46701 Gandia, Valencia
Teulada Ctra. Nacional 332. Kilómetro 181,5. Partida, el Pla, 03725 Teulada, Alicante
Murcia Av. Nueva Condomina, 11, 30110 Churra, Murcia
Torrevieja Centro Comercial Ozone, Avda. De Rosa Mazón Valero, s/n, 03184 Torrevieja, Alicante
Alcoy Carrer Oliver, 55, 03802 Alcoi, Alicante

Factor Humano, Tecnología Punta