ELISA test / kjemiluminescens


ELISA- testen er den valgte testen (gullstandard) for kvantifisering av SARS-CoV-2 antistoffer, både på grunn av følsmhet og spesifisitet.

  • Finn ut om du har immunitet mot koronavirus.
  • Blod prøve.
  • Resultater innen 24-48 timer. *

Prueba de coronavirus ELISA

Se alle testene

ELISA testen tillater påvisning og kvantifisering av tilstedeværelsen av IgG og IgM - antistoffer mot SARS-CoV-2 viruset (COVID-19).

Velg sentrum og dag som passer best for å utføre ELISA-testen. Fullfør deretter registreringen og til slutt foreta betalingen av testen.

60€

Pago seguro

Resultater online innen 24-48 timer *

* Under noen omstendigheter kan resultatene bli forsinket.


Hva er ELISA test?

De serologiske testene ELISA er høykvalitets automatiserte tester for semi-kvantitativ bestemmelse av IgG og IgM antistoffer mot SARS-CoV- i blodprøver. Det vil si at de tjener til å oppdage immunresponsen til kroppen vår. De er for øyeblikket de valgte testene for kvantifisering av anti - SARS- CoV-2 antistoffnivåer, både på grunn av dere følsomhet og spesifisitet.

ELISA-testen urføres fra blodprøve. Blodet blir føsrt analysert ved hjelp av immunokjemiluminis censsteknikken, som definerer om pasienten har antistoffer mot SARS-CoV-2- viruset eller ikke.

Når immunokjemiluminis censen er utført, hvis den er positiv, blir prøven analysert for å definere nivået av IgG og IgM antistoffer som organismen har.

Har jeg immunitet mot COVID-19?

Det er en sammenheng mellom tilstedeværelsen av antistoffer og beskyttelsesnivået mot sykdommen. Imidlertid er det ingen avgjørende studier på nivåene av nøytraliserende SARS-CoV-2 IgG-antistoffer eller på tidspuktet de forblir i kroppen vår.

Hva er IgM og IgG antistoffer?

IgM er det første antistoffer som produseres når det er en infeksjon i kroppen og betraktes som en markør for den akutte fasen av sykdommen.

IgG blir produsert litt senere, som en markør for den sene fasen av sykdommen eller at den er blitt overvunnet. Når sykdommer er over forblir IgG-antistoffene sirkulerende i blodet, og er i stand til å beskytte personen mot mulige fremtidige infeksjoner av samme organisme.

Når vises IgM og IgG antistoffer? Hva er vindusperioden?

IgM - antistoff kan påvises fra ca. 7-10 dager etter infeksjon. Generelt har kroppen kapasitet til å produsere vedvarende IgG- antistoffer fra dag 14 etter infeksjon.

Resultados del test rápido covid19

ELISA serologiske testeresultattabeller

Totale antistoffer < 0,9
IgM < 0,9
IgG < 0,9*
IgM > 1,1
IgG < 0,9*
IgM > 1,1
IgG > 1,1*
IgM < 0,9
IgG > 1,1*
No hay presencia de anticuerpos Tilstedeværelse av IgM-antistoffer Tilstedeværelse av IgM og IgG antistoffer Tilstedeværelse av IgG-antistoffer
Ikke immunisert Ikke immunisert Immunisert Immunisert
1.- Infeksjon har ikke gått
2.- Infeksjonen har gått, men antistoffer har forsvunnet.
3.- Det er i vindueperioden*
Infeksjon går sannsynligvis over nå Infeksjon har nylig gått og er i remisjon Har gått gjennom infeksjon for lenge siden
Hvis du har vært i nærkontakt med et positivt tilfelle eller viser symptomer på sykdommen, anbefaler vi å utføre PCR Vi anbefaler isolasjon og PCR test for å bekrefte diagnosen Vi anbefaler å gjenta IgG- antistoffer om 3 måneder for å overvåke antistoffnivåene dine Vi anbefaler å gjenta IgG- antistoffer om 3 måneder for å overvåke antistoffnivåene dine

Resultater mellom 0,9 og 1,1 regnes som ubestemte resultater. Du er sannsynligvis i en periode med serokonvensjon (endring i antistoffnivåer). Ta kontakt med lege for tolkning av resultatene. I disse tilfellene anbefales det å gjenta antistoffstudien om en uke.

* Tidsperioden som går mellom når en person er smittet og infeksjonen kan oppdages ( i tilfelle COVID-19 er det omtrent 10 dager).

Hvor kan jeg ta testen?

SENTRUM TIDSPLAN
Valencia Av. de la Ilustración, 1, 46100 Burjassot, Valencia
Elche Calle Max Planck, 3, 03203 Elche, Alicante
Benidorm Calle Dr. Santiago Ramón y Cajal, 7, 03503 Benidorm, Alicante
Gandía Carrer de Daimús, 26, 46701 Gandia, Valencia
Teulada Ctra. Nacional 332. Kilómetro 181,5. Partida, el Pla, 03725 Teulada, Alicante
Murcia Av. Nueva Condomina, 11, 30110 Churra, Murcia
Torrevieja Centro Comercial Ozone, Avda. De Rosa Mazón Valero, s/n, 03184 Torrevieja, Alicante
Alcoy Carrer Oliver, 55, 03802 Alcoi, Alicante

Factor Humano, Tecnología Punta