Antigen test


SARS-CoV-2 koronavirus antigen test for diagnose av COVID-19 sykdom

  • Nasopharyngeal prøve.
  • Resultater innen 1 time.
  • Test inkludert i “stategi for tidlig påvisning, overvåking og kontroll av covid-19” fra helsedepartementet.

Prueba de Antígenos

Se alle testene

Antigentesten gjør det mulig å oppdage tilstedeværelsen av SARS-CoV-2 (COVID-19) virusproteiner i de tidlige stadiene av sykdommen.

Velg sentrum og dag som passer best for å utføre antigentesten. Fullfør deretter registreringen og til slutt foreta betalingen av testen.

40€

Pago seguro

Online resultater innen enn 1 time


Hva er antigentesten?

Ekstraksjonen av prøven utføres ved hjelp av en nasopharyngeal ekssudat av kvalifisert helsepersonell. En vattpinne blir satt inn gjennom munnen og / eller gjennom neseborene, en litt ubehagelig prosess, men som ikke varer mer enn 30 sekunder.

Når prøven er oppnåd, analyseres den i en enhet som knapt tar 15 minutter å returnere resultatet. Etter en time vil du motta en e-post med testresultatet, som kan være negativt, usikkert eller positivt.

Antigentesten er spesielt nyttig for å oppdage positive tilfeller, men en bekreftelse av PCR anbefales i tilfelle testen er negativ og det er tvil.

Når anbefales det å utføre en antigentest?

Antigentesten er svært effektiv til å oppdage positive tilfeller blant pasienter med åpenbare symptomer på covid-19 (feber, hoste, luftveisbesvær, tap av lukt og smak, osv.).

Antigentesten kan være nyttig for å oppdage positive tilfeller de første dagene etter å ha vært i nær kontakt med en erklært positiv pasient.

Den raske antigentesten er effektiv i løpet av de første 5 dagene atter at du har fått sykdommen.

Hvor følsomme og spesifikke er antigentester?

Vi bruker antigentester med en følsomhet større enn 914% og en spesifisitet større enn 996%.

Er antigentesten en "lateral flow test”?

Ja, vår antigen - test er en "lateral flow test". Lateral flow test refererer til testteknikken basert på en kassett med en cellulosestripe som prøven beveger seg gjennom. (nasofaryngeal rester eller blod).

Factor Humano, Tecnología Punta