Gecombineerde test: PCR + ANTIGENENTEST


Resultaat binnen 15 minuten en bevestiging binnen 24-36 uur d.m.v. PCR

 • Verkrijgen van de afspraak op dezelfde afspraak.
 • Ontvang twee onafhankelijke verslagen.
 • Gerustheid d.m.v. uitslagen vía SMS en email.

Prueba PCR

Alle onderzoeken bekijken

Zonder doorverwijzing
Maak een afspraak of ga direct naar uw dichtsbijzijnde IMED vestiging. Een medische doorverwijzing is niet noodzakelijk voor de test, maar wij raden u aan om een afspraak te maken op de website, om wachten te voorkomen.

De PCR TEST biedt de mogelijkheid om aanwezigheid van het het SARS-CoV2 (COVID-19) virus in elk stadium van de ziekte te ontdekken.

De ANTIGENEN Test biedt de de mogelijkheid om aanwezigheid van eiwitten van het virus SARS-CoV 2 (COVID-19) in de beginfase van de ziekte te ontdekken.

Selecteer de lokatie en de datum die u het beste uitkomt om beide testen te ondergaan. Vul vervolgens de gegevens in en verricht tenslotte de betaling van de test.

120€

Pago seguro

Resultaten in 24u-36u*

Antigenentest uitslag binnen 15 minuten

* Onder bepaalde omstandigheden kunnen de resultaten vertraging oplopen.


Hoe is de gecombineerde PCR en antigeentest?

De afname van de monsters voor beide tests gebeurt door middel van een neus-keel uitstrijkje door daarvoor bevoegd gezondheidspersoneel. Een wattenstaafje wordt via de mond en neusgaten ingebracht, een ietwat oncomfortabel proces dat niet meer dan 30 seconden duurt.

Het antigeentestmonster wordt onmiddellijk onderzocht in een apparaat dat slechts 15 minuten nodig heeft om het resultaat te melden. Indien u binnen de eerste 5 dagen na infectie overeenkomende symptomen heeft, is de antigeentest een zeer betrouwbare test. Anderzijds wordt het monster van de PCR-test ter bevestiging van het resultaat onderzocht in het klinisch laboratorium van de IMED Hospitales. Na ongeveer 24-36 uur ontvangt u een e-mail met de uitslag van deze test.

Wanneer wordt een PCR test aanbevolen?

Het ministerie van Volksgezondheid adviseert u een PCR-test te laten uitvoeren als u een acute infectie van de luchtwegen hebt met een of meer van deze symptomen:

 • Koorts
 • Hoest
 • Kortademigheid
 • Pijn bij slikken
 • Geurverlies
 • Smaakverlies
 • Spierpijn
 • Diarree

Wanneer er geen symptomen zijn, maar u in contact bent geweest met een positief geval van het SARS-CoV-2 coronavirus, of u op een plaats bent geweest die aanleiding kan geven tot twijfel over het risico van besmetting. Het is raadzaam tenminste twee dagen na contact met een dergelijke risicosituatie een PCR uit te voeren, aangezien het mogelijk is dat de virale belasting gedurende de eerste twee dagen niet hoog genoeg is om deze te ontdekken.

Als de uitslag positief is, is het klinisch laboratorium verplicht de gezondheidsautoriteiten te informeren en moet u contact opnemen met uw gezondheidscentrum om uw situatie te melden en de door de gezondheidsautoriteiten vastgestelde protocollen te volgen.

Sommige landen vereisen een bepaalde test zoals PCR een bepaalde tijd voor de reisdatum. Hier kunt u de bijgewerkte lijst raadplegen van landen met restricties voor reizigers die uit Spanje komen..

Voordat u een bezoek brengt aan mensen met een risicoprofiel of mensen ouder dan 60 jaar, is het raadzaam een PCR-test te ondergaan. Alle mogelijke maatregelen moeten worden genomen om te voorkomen dat deze risicogroepen worden blootgesteld aan besmettelijke situaties.

Voordat een familiebijeenkomst of een sociale bijeenkomst in een gesloten omgeving met een aanzienlijk aantal mensen wordt bijgewoond, wordt aanbevolen dat elke aanwezige de nodige voorzorgsmaatregelen neemt en voorafgaand aan het evenement zelfs een PCR-test doet.

Waar kan ik de test uit laten voeren?

LOCATIE TIJDSCHEMA
Valencia 24h

Av. de la Ilustración, 1, 46100 Burjassot, Valencia
Elche 24h
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 14:00 en van 16:00 tot 19:00, ingang vía de consultatie ingang.
Buiten deze tijden bij de Spoedeisende hulp.

Calle Max Planck, 3, 03203 Elche, Alicante
Benidorm 24h
From 8:00 till 20:00 access 1st floor.
Buiten deze tijden bij de Spoedeisende hulp.

Calle Dr. Santiago Ramón y Cajal, 7, 03503 Benidorm, Alicante
Gandía Maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 19:00. Zondag van 10:00 tot 19:00.
Carrer de Daimús, 26, 46701 Gandia, Valencia
Teulada Dagelijks van 8:00 tot 19:00.
Ctra. Nacional 332. Kilómetro 181,5. Partida, el Pla, 03725 Teulada, Alicante
Murcia Dagelijks van 8:00 tot 16:00.
Av. Nueva Condomina, 11, 30110 Churra, Murcia
Torrevieja Dagelijks van 8:30 tot 18:00.
Centro Comercial Ozone, Avda. De Rosa Mazón Valero, s/n, 03184 Torrevieja, Alicante
Alcoy Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00. Zaterdag en Zondag 8:00 tot 20:00.
Carrer Oliver, 55, 03802 Alcoi, Alicante

Factor Humano, Tecnología Punta