Fast PCR


PCR-resultatet ditt om 1 time

 • Nasopharyngeal vattpinneprøve.
 • Den mest avanserte teknologien på markedet til din disposisjon.
 • Umiddelbar trygghet med resultater via SMS og e-post på 1 time.

Prueba PCR con resultados inmediatos

Se alle testene

Uten resept
Bestill en avtale eller gå direkte til nærmeste IMED-senter. Du trenger ikke resept for testen, men vi anbefaler at du bestiller en time via dette nettstedet for å unngå å vente.

Den raske PCR-testen gjør det mulig å oppdage tilstedeværelsen av SARS-CoV-2-viruset (COVID-19) tidlig i alle sykdomsfaser.

Rask PCR er den siste nyheten innen koronavirusdeteksjon. IMED gjør denne teknologien tilgjegelig for pasientene.

90€

Pago seguro

Raske PCR resultater på 1 time*

* Du må møte opp i tide for avtalen din. Hvis du er for sent og Fast PCR- planen er fullført, blir prøvebehandlingen utsatt til neste tilgjengelige spor på timeplanen.
Hvis du går til sykehuset uten avtale og det ikke er ledige plasser, blir du tilbudt å ta prøven, og du vil bli informert om tidspunktet da resultatet vil være tilgjengelig.
Husk at resultatene kan bli forsinket under visse omstendigheter.


Hva er Fast PCR?

Den raske PCR-testen er den siste medisinske nyvinningen som er tilgjengelig for å oppdage SARS-CoV-2- For pasienten fungerer det nøyaktig det samme som en konvensjonell PCR, og får prøven gjennom nasopharyngeal ekssudat (vattpinne som settes inn gjennom nesen/munnen).

Denne prøven blir behandlet med en spesiell teknologi, som fremskynder prosessen for å oppnå testresultatet på omtrent en time.

Når anbefales det å ha PCR?

Helsedepartementet anbefaler å utføre en PCR-test hvis en luftveisinfeksjon oppstår med noen eller alle av disse symptomene:

 • Feber
 • Hoste
 • Kortpustet
 • Smerte ved svelging
 • Tap av lukt
 • Tap av smak
 • Muskelsmerter
 • Diare

Når det ikke er noen symptomer, men har vært i kontakt med et positivt tilfelle for SARS-CoV-2 coronavirus, eller har vært på et sted som kan gi tvil om å ha vært i fare for infeksjon. Det anbefales å ha PCR minst to dager etter kontakt med denne risikosituasjonen, siden det er mulig at virusbelastningen ikke er høy nok i løpet av de første to dagene til å oppdage den.

Hvis det er positivt, har det kliniske laboratoriet plikt til å informere helsemyndighetene, og de må kontakte helsesenteret ditt for å rapportere om situasjonen din og følge protokollene som er etablert av helsemyndighetene.

Noen land krever en eller annen type test, for eksempel PCR med et visst forskudd på reisedatoen. Her kan du se den oppdaterte listen over land med begrensninger på reisende fra Spania..

Før du besøker personer med risikoprofiler eller eldre enn 60 år, anbefales det å ta en PCR-test. Alle mulige forholdsregler må tas for å unngå å utsette disse risikogruppene for smittsomme situasjoner.

Før du går på familie eller sosialt samvær i lukkede omgivelser med et betydelig antall mennesker, anbefales det at hver deltaker tar de nødvendige forholdsregler og til og med utfører en PCR-test i forkant av arrangementet.

Factor Humano, Tecnología Punta